€ 950,00 incl. BTW

Verkoop nu en betaal later

Hoe gaan we ons huis verkopen? Heel simpel, samen. Het begint met de Complete Verkoopdienst. Geef vervolgens aan wat je zelf gaat doen en wat je wilt dat wij gaan doen. Betaal eenvoudig via iDeal, PayPal of achteraf via Afterpay. Wil je achteraf extra service, dat kan altijd.


 • COMPLETE VERKOOPDIENST
  Klik op het "i"-teken voor een uitgebreide toelichting
  Woningopname door lokale NVM makelaar

  Onze lokale NVM makelaar komt bij jou langs om de woning op te nemen. Hierna ontvang je een uitgebreid advies omtrent de vraagprijs. Uiteindelijk bepaal je de vraagprijs zelf. 

  Professionele inmeting

  Onze makelaar meet jullie huis op volgens de officiële meetinstructie (NEN 2580 norm). Deze instructie zorgt ervoor dat elke woning op uniforme wijze wordt gemeten, zodat er geen fouten ontstaan.

  Verkoopbox met te koop bord

  Laat zien dat jouw huis in de verkoop staat! Met de verkoopbox ontvang je naast een opvallend te koop bord, ook een buurtmailing, speciale prijssticker en handige handleiding met tips. 

  Professionele foto’s door fotograaf

  Duidelijke en kwalitatief goede foto's zijn essentieel voor de verkoop van jouw huis. Onze fotograaf maakt een groot aantal foto's voor jouw Funda en Facebook plaatsing.

  Publicatie op Funda & Wonen in ons huis

  Jouw huis komt met een volledige woningpresentatie op de grootste huizensites te staan, zoals Funda, Jaap.nl, Huislijn en onze website.

  Facebook campagne

  Op onze Facebookpagina in jouw omgeving plaatsen we jouw huis in een betaalde advertentie. Deze wordt ingezet onder de speciale doelgroep van jouw huis. Hiermee vergroten we gedurende 2 weken het online bereik van potentiële kopers. Onze social media expert onderhoudt dagelijks interactief de reacties op jouw huis.

   

  Onderhandelingen door makelaar

  Zodra iemand jouw huis heeft bezichtigd, bellen wij deze persoon na om de interesse te peilen. Indien een kijker een bod uitbrengt, verzorgen wij namens jou de onderhandelingen. 

  Opstellen koopakte en complete afhandeling

  Zodra er overeenstemming is bereikt met een koper, stellen wij de koopovereenkomst op en verzorgen we de verdere afhandeling tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. 

  Mogelijkheid tot uitgesteld betalen met Afterpay

  Bij ons kan je uitgesteld betalen via Afterpay. Een unieke betalingsmogelijkheid met een maximaal bedrag van €2.250,50 . Nadat je AfterPay hebt geselecteerd als achteraf-betaalkeuze word je gevraagd enkele gegevens in te vullen die AfterPay nodig heeft voor correcte betaalafwikkeling. Aan de hand van de ingevulde bestelgegevens doet AfterPay een gegevenscheck en wordt de betaling in principe geaccordeerd. Je ontvangt van Afterpay een factuur na maximaal 10 weken of in geval van eerdere verkoop bij transport.

  TIJDELIJK GRATIS: plattegrond & meetrapport

  Onze fotograaf meet je woning in, maakt de plattegronden en verzorgt een NEN meetrapport. Actie is alleen van toepassing indien de foto's worden gemaakt door onze fotograaf.


  EXTRA KORTING
  Vink aan wat je zelf wilt gaan doen en bespaar
  Ik maak zelf de foto's van mijn huis

  Ben je reeds in het bezit van foto’s of ben jezelf een goede fotograaf ? Op onze website vind je een aantal fotografie tips.

  • -100 €
  Ik verzorg zelf de koopakte en afhandeling

  In de koopovereenkomst worden alle afspraken, rechten en verplichtingen vastgelegd. Indien je extra wilt besparen kun je er voor kiezen om zelf de koopakte op te stellen en voor de verdere afhandeling te zorgen. Wij willen echter nadrukkelijk adviseren om dit door een professionele partij op te laten stellen. 

  • -75 €

  EXTRA GEMAK
  Vink aan welke extra service je wilt ontvangen
  Alle bezichtigingen door makelaar

  Wil je alle bezichtigingen door onze makelaar laten verzorgen? Dat kan! Vul dan de Complete Verkoopdienst aan met dit pakket. Onze lokale makelaar verzorgt de bezichtigingen, ongeacht het aantal.  

  Bij afnemen van deze dienst krijg je de verkoopteksten geschreven door onze tekstschrijver cadeau.

  • 1000 €
  Open Huis door makelaar

  In onze dienst leid jij de bezichtiger zelf rond. Komt het een keertje niet uit dan kan onze NVM makelaar de bezichtiging voor je verzorgen.

  • 250 €
  Woningtekst door tekstschrijver

  In onze dienst maak je de verkooptekst zelf. Wil je dit liever door onze tekstschrijver laten verzorgen? Kies dan voor deze extra dienst.

  • 55 €

  EXTRA PROMOTIE
  Vink aan welke extra promotie je wilt ontvangen
  Compleet Funda Pakket

  Zorg dat jouw huis optimaal op Funda wordt gepresenteerd en bovenaan staat! Met dit complete Funda Pakket bereik je een groter publiek en geef je een volledig beeld van jouw huis.

  Dit pakket bevat, naast professionele foto's:

  - Een video

  - 360° foto’s

  - Digitale plattegrond

  De video gebruiken wij ook voor de Facebook presentatie. Op Facebook wordt een video veel vaker bekeken, krijgt meer kliks en likes, waardoor je meer mensen bereikt. 

  *Let op: dit pakket kun je niet bestellen, wanneer je zelf foto's maakt. Hiervoor zijn namelijk 360 graden foto's nodig van een professionele fotograaf. 

   

  • 300 €
  Interactieve plattegronden (zelf bouwtekening aanleveren)

  Met interactieve plattegronden in 3D kan de woningzoeker jouw huis vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daarnaast kunnen wij ook plattegronden in 2D voor jou realiseren. 

  • 70 €
  Hoogtefoto

  Met de hoogtefoto geef jij de woningzoeker in een oogopslag een beeld van jouw huis en buitenruimte. De hoogtefoto geeft een unieke blik op jouw woning, waardoor je de interesse van de koper wekt. Daarnaast is het een leuk aandenken na verkoop. 

  • 125 €