Wij zijn ervan overtuigd dat we door onze kennis met iedereen die van plan is zijn huis te verkopen of een huis wil aankopen te delen, je heel goed samen met ons je huis kan verkopen of kopen. De informatie die wij tot onze beschikking hebben vind je hier bij Wonen in ons huis of kun je gratis aanvragen. Openheid is voor ons het uitgangspunt.

Wonen in ons huis is dan ook een plek waar we eerlijk met elkaar omgaan en iedereen in zijn waarde laten. Hier komen mensen en zaken samen, en dat werkt niet alleen heel prettig en vertrouwd, maar vooral in je voordeel.

Robert

“Sinds eind jaren ’80 ben ik actief op de woningmarkt, voornamelijk als bedenker van concepten voor makelaars en financieel adviseurs. Uitgangspunt bij deze concepten is altijd geweest door vernieuwende diensten meerwaarde te bieden voor de consument. Voorbeelden hiervan zijn het onafhankelijk hypotheekadvies van Huis & Hypotheek (een van de eerste hypotheekadviesketens), de bouwkundige keuring en garantieverzekering tegen verborgen gebreken bij Garantiemakelaars, de deeldiensten bij Woonaccent en de aankoop deeldiensten voor de Vereniging Eigen Huis. Inspelend op de transparantie en digitalisering in de woningmarkt heb ik begin 2016 het initiatief genomen voor de realisatie van Woneninonshuis.nl.” 
Bedenker en directeur van Wonen in ons huis, Robert van der Werf

Ons team van specialisten

Christien

Christien Beljon

Klantmanager

Lisette

Lisette Mulder

Klantmanager

Linda

Linda van Es

NVM makelaar

Aukje

Aukje Buruma

Kandidaat makelaar

Keje

Keje de Vries

NVM makelaar

Jeroen

Jeroen Stallmann

Marktanalist

Richard

Richard Drost

Online marketing

Karin

Karin Offereins

Marketing & Social Media

Sandra

Sandra Schurman

Jurist

Robert

Robert van der Werf

Directeur

meer dan 250 lokale NVM makelaars

contactgegevens

  • 088 – 310 10 10
  • 06 - 50 20 23 45

openingstijden

Maandag
Time 09.00 - 17:00
Dinsdag
Time 09:00 - 17:00
Woensdag
Time 09:00 - 17:00
Donderdag
Time 09:00 - 17:00
Vrijdag
Time 09:00 - 17:00