taxeren van ons huis

Woongeluk is onbetaalbaar, maar daar heeft een geldverstrekker veelal geen boodschap aan. Bij een hypotheekaanvraag is een actueel NWWI-erkend taxatierapport noodzakelijk. Alleen een taxatierapport mogen we zelf niet maken. Gelukkig beschikt Wonen in ons huis over meer dan 300 erkende taxateurs, verspreid over het hele land. Zij leveren na afspraak binnen 4 dagen een compleet taxatierapport af dat alle geldverleners in Nederland accepteren. De taxateur verzorgt alles, voor een vast laag bedrag. Alleen de afspraak maak je zelf, eenvoudig online.

Samen voor de beste prijs

Alle ruim 300 taxateurs van Wonen in ons huis zijn aangesloten bij het NRVT, Nationaal Register van Taxateurs. Je ontvangt een compleet en uitgebreid taxatierapport voor een vast bedrag. Kijk voor tips over het zelf signaleren van gebreken aan een huis of andere handige weetjes. Wonen in ons huis, samen werkt in je voordeel. Ongeacht de getaxeerde waarde van het huis verzorgt de taxateur voor een vast bedrag van €450,- alles voor je. Zelf hoef je niets te doen, behalve een afspraak in plannen.

gratis waarde indicatie

Voordat je een taxatie laat uitvoeren, kun je alvast checken wat de reële waarde is van het huis.  Vraag de waarde indicatie gratis aan, wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met je op.

te-koop-bord-gwi

Je kunt hier een voorbeeld
waarde indicatie rapport (552 downloads) downloaden.